Vakantie in de Morvan

Op onze website tref je allerlei verschillende vakantiewoningen. Van hele kleine, pittoreske woningen voor maximaal 2 personen, tot grote woningen waar tot 10 mensen kunnen verblijven. De vakantiehuizen op onze website liggen over het hele Morvan gebied verspreid.

De Morvan is een heerlijk vakantiegebied met voor ieder wat wils. Liefhebbers van rust, ruimte en natuur kunnen hier met plezier verblijven. Voor de sportievelingen zijn er tientallen wandel- en fietsroutes (VTT-routes) te vinden. Er zijn zwembaden in Anost, Etang-sur-Arroux en Autun. Lac des Settons en Lac de Pannecière zijn mooie meren om te zwemmen of te varen. Een aanrader!

De Morvan is dunbevolkt, wat het ook zo’n fijne vakantiebestemming maakt: je kunt er uren lopen of fietsen zonder iemand tegen te komen. Toch is het zeker geen eenzaam gebied. Zo zijn er genoeg levendige steden en dorpen te vinden met prachtige overblijfselen uit de Romeinse tijd. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om te winkelen of om markten te bezoeken.

con la tecnología:

Bookingmood